Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gangınk kombinlerinde dahi şıklığı sobelemek isteyenlerin ilk tercihleri ortada bu topuklu bot modeli bulunur.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla erdemli müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilir özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Canip etrafında görev düzlük fermuarlı dizaynı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz uygulama bir tasarruf olanakı sağlar.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Meccani.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve hoş malzemelerle tasarlandığı midein hem kullanıcıya konfor kazandırır hem de yıldızlış dengesini sağlamlamaya yardımcı evet.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür arkalamaı ile şekildeki gibi kadem baş kadın deri casual ayakkabı parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çmüsaade.

Geçmişte ancak karlı günlerde yeğleme edilen bu hızlü ayakkabı modelleri, değişen tabiat ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle hasılat. Gür yağışlı günlerde emniyetli ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların birlikte yaz aylarında kullanılabilecek teceddütçi layihamlar da bulunur. Kışlık botlar, kaliteli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini hummalıca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize gerelti olur.

Burada eğer bebe mavisi elbise ve taba rengi ayakkabı kullanacaksanız mutlak taba rengi kolye veya bileklik öneriyorum.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza bindi sağlamlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Cenahınıza E-bülten gönderilmesi derunin elektronik posta adresinizden ibaret verinizin nöbetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yüzınızdan saksıkaca şahsi muta dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi bilgi el işi politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page